keskiviikko 13. elokuuta 2008

Tarkastuspyyntö on vastaanotettu!

Näin se luki ruudulla, uskokaa tai älkää. Ulkona sataa kaatamalla ja on vähän hyvä olo. Kirjoittelen tähän nyt vielä kehuja kurssin pitäjille. Voin tehdä sen turvallisin mielin kun olen jo tarkastuspyynnön lähettänyt ( se oli siis 19.40 suomen aikaa, etuajassa siis jos tarkkoja ollaan).

Oli oikein selkeä selostus siitä miten kurssin rakentaminen oli tehty. Hieno homma.
Kaikki toimi tosi hyvin. Vain muutama linkki ei auennut, mutta se ei haitannut. Ylipäätään, jokaisessa tehtävässä ja johdatuksessa niihin kaikki tarvittavat linkit ja vinkit olivat siellä valmiina. Ne tukivat oppimista.

Luin oman blogini läpi ennen tarkastuspyynnön lähettämistä. Oli hienoa saada vielä kalkkiviivoilla kannustusta ( Heli kiitos!), tuntui kuin olisi urheilukilpailussa ollut. huomasin, että olen välillä tehnyt tehtäviä mielivaltaisessa järjestyksessä, kaksi askelta eteen ja yksi taakse. Huomaan että olen oppinut uusia asioita huomaamattani. Ihan vahingossa. Ehkä juuri se edes taas seilaaminen on vähän kuin kielikylpy, matkalla tarttuu jotain aina.

Uusia ideoita olen saanut. Joskus luovuus pääsee vauhtiin ja unohtaa mitä olikaan tekemässä kun eksyy omille raiteille tehtävistä, mutta niiden virittäminä.

Olen ihaillen seurannut muiden etenemistä, olette maan valioita, innostuneita työstänne, olen ihan kollegiaalisesti ylpeä teistä (=meistä).

Varangerissa muuten paistoi aurinko, ei ollut käynyt halla, ihania ihmisiä, mahtavaa musiikkia. Ja mahtavan ihana, viisi vuotta sitten rakennettu uusi kirjasto! Niistä jatkamme vielä keskustelua.

Kuun lopulla pidämme kimppamme yhteisen koulutuspäivän, jossa esittelen oppimiani asioita ja keskustelemme mahdollisuuksista hyödyntää sosiaalista mediaa yhteistyössämme. Syksyllä alkaa nuorten projekti, johon suunnittelen wikiä ympäristöksi. Aikuisten kirjallisuuspiiriä suunnittelen laajennettavaksi verkkoon - silloin ei haittaa ellei joka kerta pääse osallistumaan. ja entä se oma työpöytä ja työn organisoiminen.. ideoita täynnä, jotain ainakin.

kello on nyt 20.02. taidanpa ajella 35 km kotiin. Kävisin sen kaupan kautta, mutta kun ei ole enää auki, noh, tuulettaa sitä suklaallakin. Illalla teen, arvatkaapa mitä? NUKUN!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän kirin edessä nöyrtyy. :) Onneksi olkoon.

megane kirjoitti...

Ihanaa kiitos! Vilkuilin kyllä koko ajan sivuilleni:)