sunnuntai 17. elokuuta 2008

elokuu

Elokuu kääntyy toiselle puolikkaalleen ja odotellaan syksyä. Viikonlopun vietin puutarhassa. Luin Riadin tytöt ja Lasi maitoa kiitos! Edellinen oli köykästä luettavaa, rakenteena blogi, kirjasta pidetty ehkä liikaakin sensaatiohakuista meteliä. Jälkimmäinen olikin sitten rankemmasta päästä. Ihmiskaupan hirvittävyys ei jäänyt epäselväksi. Lohduton tarina liettualaisesta tytöstä, joka huijataan lähtemään Ruotsiin töihin tarjoilijaksi- tosiasiassa hän tulee siepatuksi prostituoiduksi ja päätyy lopulta Norjaan. Mietin miksi tämä kirja. Ongelma tehdään näkyväksi, hyvä niin, mutta muuttuuko mikään. koskaan. ikinä. Miten tytön lopulta kävi jäi avoimeksi. Kirjan henkilöt jäivät pyörimään mieleen.

Missasin viimeisen chatin/mesen. Että harmitti. Sitten ajattelin lukea jälkikaikuja kurssiblogista, mutta se ei enää auennut. Olin ymmärtänyt, että kurssiaineisto jäisi vielä nettiin, mutta ainakaan tänään sitä ei enää ollut. Olisin lukenut mielelläni kaikkien blogit - no, ne kai löydän vielä, mutta myös opejen , vinkit ja viisaat kirjoitukset, kertaillut oppimaani.

On siis käännettävä uusi lehti, haikealta tuntuu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä kurssinaineiston on tarkoitus jäädä nettiin, jo tutulle sivustolleen. Liekö siellä ollut väliaikaista vikaa :(

Olen hieman ajatellut, että jos oikein jaksaisi niin voisin yrittää koostaa 23 asiaa -kurssia varten hieman lisää opastusta itseopiskelua varten ja laittaa sen Wikiopistoon, joka on eräs Wikipedian sisar-hanke.

megane kirjoitti...

Jep. Ilmeisesti oli väliaikaista häikkää - seuraavana päivänä kaikki oli jo ok. Tosin silloinkin sain syötteen kautta tehtäviä luettavaksi, mutta en varsinaista kurssisivuistoa. Nyt ok.

Wikiopisto on hyvä ajatus. Sinä se jaksat!

Anonyymi kirjoitti...

Jee, good!