tiistai 6. toukokuuta 2008

opeblogi tuulettaa 23asiaa-kurssia!

Opeblogi ylistää 23asiaa-kurssia http://opeblogi.blogspot.com/. Upeeta, ja kommentit myös. Hyvä sana leviää. Hienoa Mace ja Matti! Olemme täysin samaa mieltä. Voin muutenkin suositella tuota blogia. Kiitos vain meidän opeille vinkistä. Tämä olisi hyvä osoite lähettää muille, mutta kun en nyt juuri jaksa keskittyä enempään koska:

Minun pöytäkoneeni alkoi hidastelemaan kun selailin kavereiden blogeja. Laitoin nyt levyn eheytykseen ja kirjaan vain pienen viestin, että muistan olevani mukana. Tässä läppärillä ei näy lainkaan värejä tai grafiikoita mistä johtunee.

Puolen päivän aikaan alakoululta soitettiin että olin kuulema luvannut kesälukemista -vinkkausta toukokuussa. toki, mutta en ihan huomiseksi mutta esim toukokuun vika viikolle. Noh 5b haluaa siis tulla huomenna klo 10.00. Kun kerran tulin luvanneeksi niin ei kuin kirjoja keräämään ja nyt menee sitten loppuilta niitä tsekatessa. Yritin kerätä jotain teemaa helpottaakseni itseäni, mutta kovin on sekalainen joukkio. Jos jokin teema niin "maalta kaupunkiin tai kaupungista maalle, ehkä ihan ulkomaille asti".

Huomenna sitten näen mitä olen vinkannut. Tämä luokka oli yksi meidän "Lukujuttuja" - projektin osallistujaluokista toissa viikolta. Kun kerran lapsilla innostus on päällä, niin silloin ei ajatella työaikaa - niinhän se meni.
P.S. siellä sataa lunta...

Ei kommentteja: