keskiviikko 7. toukokuuta 2008

mesetystä ja verkon rakentamista

Tänään ehdin juuri ja juuri meseen. Kiitos vain monista neuvoista. Opin pari uutta asiaa, eli lähettämään linkkejä toisille deliin. Sitten lueskelin vielä tehtäviä ja kurssikavereiden blogeja, kommentoin paria. Heitin kommentin myös Kirjavinkkariblogiin. En viitsi linkittää kaikkia kun niiden selailussa menee sitten aikaa.
Opeblogi on minusta tosi hieno homma ja kun se syötteet saa netvibesiin niin sitä voi seurata. joka päivä tulee uutta. Opetuspuoli on kuitenkin myös lähellä ja kiinnostaa kollegiaalinen keskustelu sielläkin.

Hesarin keskusteluissa kiinnitti huomiota kirkon avaama tekstiviestipalvelu nuorille netissä.
On melko kiihkeitä kannanottoja. Kurkatkaapa. En kyllä itse alkanut kommentoimaan, vaikuttaa ettei tuo keskustelu hevin laannu. Miksi nuorille ei saisi olla useita kanavia auki? mitä useampi korva- sen turvallisempi ympäristö.

Päivällä vinkkasin kutosille pinon kirjoja. Yö meni niitä lukiessa kun tuli niin lyhyellä varoitusajalla. Oli kuitenkin ihan kiva sessio - kaikki menivät lainaan.

Tulin koneelle ja mese oli jäänyt auki - tytär siellä mesetteli - oli mukava vaihtaa muutama sana.
Kerroin hänelle ( 16 v) tästä kurssista ja hän mesetti takaisin että COOL!

1 kommentti:

K. kirjoitti...

Heiih, jälkijättöisesti täällä kommentoin... Mulla on jäänyt tuo mese kokonaan pois, en ole vain saanut itseäni viideltä koneen äärelle. Jos sitten viimeisenä kurssipäivänä sunnuntaina:)

Linkkivinkkien jakamien delissä on kyllä hyödyllinen ominaisuus, täytyisi vaan jaksaa seurata ja vinkata...