torstai 8. toukokuuta 2008

blogi on turha, blogi opettaa nöyryyttä Linkki

En ajatellut tänään blogata mitään, mutta sitten vain käväisin seuraamassa mitä netvibesiini kuuluu ja tarttui Digitoday.n syöte artikkeliin Blogi on turhaa, blogi opettaa nöyryyttä ja saattaa toimittajat häpeään.. http://www.digitoday.fi/viihde/2008/05/08/Blogi+on+turha.+Blogi+opettaa+n%F6yryytt%E4+toimittajille/200812786/66?rss=6

Mielenkiintoinen Timo Poropudan artikkeli blogeista ja blogi- ilmiöstä yleensä. Perustui kyselyyn - mutta käykää toki lukemassa itse!

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Hyviä linkkejä tarjoat - ja välillä raakaa arkikuvaa kirjavinkkaajan elämästä. Miten turhaksi/tärkeäksi mietit tämän itse: jatkatko kurssin jälkeen blogin pitämistä?

megane kirjoitti...

Hyvä kysymys. Voi olla, että blogin pitäminen on jonkinlaista päiväkirjan pitämisen korviketta. Mutta ei yksisuuntaista. Blogissa ajatusten julki tuominen vaatii niiden jalostamista. Päiväkirjan syvin olemus on hyvin epätosi. Blogin luonne on enemmän vuorovaikutteinen. Voisin ajatella, että blogi on hyvää harjoitusta esittää asioita siten, että joku kuulee ne. Testata ajatuksiaan tai tapaansa viestiä. Jos kukaan ei kommentoi, voi olla että puhuu täysin eri kieltä.
Joku sanoi jossain, että blogistit haluavat vain korostaa itseään ja ovat aikamoisia narsisteja - kirjoitan siis olen - . En olisi niin tyly. Itse ainakin olen tämänkin kurssin blogeja seuraamalla saanut uusia ajatuksia. Tekstit keskustelevat keskenään - ihmiset niiden takana.

Jatkanko - en tiedä -ehkä, ehkä en. Voisin kuvitella jatkavani- mieluusti jos ilmaantuu uusia polkuja.

Sinun matkaasi oli mukava seurata.