lauantai 19. heinäkuuta 2008

Ei voi olla totta!

Onko todella niin, että viimeinen blogimerkintäni on toukokuulta? Ainakin kesäkuussa olin vielä kurssimesessä, juuri lähdössä Venäjälle, hengästynyt työkiireistä, kurssitehtävistä, uusista suunnitelmista... Noh, I´m back. Kiirettä riittää edelleen, töitä, suunnitelmia, hyviä aikomuksia. ( Kuvassa pienten lasten osasto Petroskoin lasten ja nuorten kirjastosta, kirjoitan siitä myöhemmin lisää).
Kertaan aikaisempia kurssitehtäviä. Aloitan alusta, aivan kuin venäjän opiskeluni, uudelleen oppitunnista yksi.

Olen lueskellut muiden blogeja tässä pari tuntia ihaillen. Olen niista saanut uusia vinkkejä, kiitos vain, ahkeria te kaikki. Päätin perustaa toisen blogin eri alustalle. Vertailen eri alustojen toimivuutta, jotta osaan sitten joskus neuvoa muita.

Töissä kaikki muut ovat lomalla ja siksikin kiirettä on riittänyt. Hyllyremontti on vienyt omaakin aikaa, mutta tulos on toimivampi. Kesäasukkailta tulee kiitosta, kehuvat Suomen kirjastolaitosta kilvan. Käyttävät päätteitä, lainaavat uutuuksia, täyttelevät tiedonhakukilpailulomakkeita. Heinäkuun ajan voi testata tietojaan niittykasvien tunnistamisessa.

Nyt vain toivon, että tämän kurssin loppukirini aikana olisi edes joku vielä mukana ja heittäisi jonkun kommentin, että tiedän etten yksin harhaile 23avaruudessa.

3 kommenttia:

Sini Kiuas kirjoitti...

Hei, tervetuloa takaisin, ihaltavia ovat ihmiset, jotka lomallakin tutkivat kirjastoja ja valaisevat havainnoillaan muita. Uuden blogin (www.sitaatti-inspiraatioita.blogspot.com) päädyin perustamaan kurssin jälkeen itsekin. Se on Hämeenlinnan kaupunginkirjaston sivulta linkitetty.Onnea loppukirille.

Terveisin Sini

antitäti kirjoitti...

Sinnittelyä loppukiriin :)! Kauniin näköinen kirjasto löytyy rajan toiseltakin puolelta - ilmeisesti puhut kieltä sen verran, että vierailu oli antoisa?

megane kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Nyt on vain elettävä sen mukaan!:)
Sinin uuden blogin huomasin, Onnea, se on hiano!.
Antitädille: naapurin kirjastossa mukavaa oli työntekijöiden innostus, sitä ihailen aina ( Vaikka ette te siinä näytä yhtään häviävän). Saman innostuksen havaitsin jo edellisvuonna Novgorodissa. Petroskoin lasten ja nuorten kirjaston kirjastossa kirjoja ei ollut lalinkaan muovitettu - silti ne olivat aivan hyväkuntoisia ja siistejä. Lainaajia sama kuin meillä. Kielestä: joka käynnin jälkeen lupaan tehdä parannuksen.