lauantai 26. huhtikuuta 2008

Löytämisen iloa

Niin, aamuinen hankihiihto virkisti sen verran, että energiaa (?) on riittänyt iltaan asti. Vihkiydyin siis rss - lukuohjelmiin, kirjoittauduin netvibesiin ja tilasin kurssiblogin, tehtävät ja blogilistan syötteet. Lisäksi vaihdoin säätiedot omalle korkeudelleni. Tähän saakka helpoin tehtävä.
Lueskelin ilokseni myös muiden blogeja, löysin Kansalliskirjastotyöläisten blogin Katjan listalta ja seivasin sen itselleni.
Haeskelin myös kirjallisuusaiheisia blogeja ja keksin tuttujen kirjavinkkareiden kirjavinkkariblogin http://vinkkarit.vuodatus.net/ käykääpä visiitillä :D) Senkin liitin omaan herkkutarjottimeeni.

Kurkin myös mese-kalenteria ja huomasin, että täytyy muuttaa omia aikatauluja tai etsiä uusia langattomien verkkojen alueita mikäli aion osua rupatteluaikaan paikalle.

Oman sivun ulkoasun muokkaaminen ei vielä ole auennut. Huomaan myös, että kannettavallani en näe kaikkia samoja osioita kuin pöytäkoneella. Taidot eivät riitä vielä kannettavan asetusten muokkaamiseen.

Tänään on kuitenkin ollut mukava päivä. Pääsiäisenä maljakkoon unohtamani koivunoksat olivat hiirenkorvalla. Vein ne anopille, joista hän ilahtui.

1 kommentti:

K. kirjoitti...

Oih, vielä hiihtokelejä jossain!

Minustakin RSS-tehtävä oli tähän mennessä simppelein, ja tuon delin syötteen tilaamisen lunttasin Reetalta ...

Tuo onkin hyvä tuo vinkkarit-blogi; vaikka en itse vinkkausta meillä teekkään, neuvontatyössäkin kirjavinkkejä kysytään usein.